3. SAYFA DÜNYA GENEL GÜNDEM

Bakan Soylu’dan Son Dakika Açıklaması, “”Hatay’da Uyuşturucunun Kökünü…”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay’a gelerek İl Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Merkezinde son dakika açıklamalarında bulundu. Bakan Soylu, “Yaklaşık 441 ekiple, 42 özel harekatla, bin 934 personel, 1 helikopter,..

Bakan Soylu’dan Son Dakika Açıklaması, “”Hatay’da Uyuşturucunun Kökünü…”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay’a gelerek İl Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Merkezinde son dakika açıklamalarında bulundu.

Bakan Soylu, “Yaklaşık 441 ekiple, 42 özel harekatla, bin 934 personel, 1 helikopter, 1 İHA ve 26 narkotik köpeğinin içerisinde bulunduğu 199 ayrı adrese yapılan baskında 117 şüphelinin tamamı yakalanmıştır. Bu operasyon teknik takip ve izlemeleriyle 5 aydır sürdürülen bir operasyondur. Bu operasyon uyuşturucu satıcılarına yönelik bir operasyondur. Bu operasyonda ele geçirilen miktardan ziyade şebekenin çökertilmesi söz konusudur. Kazasız, belasız bir şekilde ekiplerimiz operasyonu başarıyla gerçekleştirmiştir” diye konuştu.

Soylu, uyuşturucunun kökünü kurutana kadar operasyonları kararlılıkla sürdüreceklerinin de altını çizdi.

Haber: Mehmet BAYRAK

#Hatay #Uyuşturucu #SonDakika #SüleymanSoylu #RahmiDoğan #Gündem #Baskın #DevOperasyon #Helikopter #İHA #SİHA #Sınır @suleyman_soylu @rahmi_dogan @hatayvaliligi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL