DÜNYA MAGAZİN SAĞLIK

Hataylı CZN Burak Adeta Deri-Kemik Kaldı!

Hataylı ünlü şef ve sosyal medya fenomeni Burak Özdemir’in (CZN Burak) son hali hayranlarını üzmeye devam ediyor. Hataylı fenomenin ciddi bir hastalık geçirdiği iddia ediliyor. Yayladağı ilçesi Yoncakaya Köyü nüfusuna..

Hataylı CZN Burak Adeta Deri-Kemik Kaldı!

Hataylı ünlü şef ve sosyal medya fenomeni Burak Özdemir’in (CZN Burak) son hali hayranlarını üzmeye devam ediyor. Hataylı fenomenin ciddi bir hastalık geçirdiği iddia ediliyor.

Yayladağı ilçesi Yoncakaya Köyü nüfusuna bağlı olan, yaptığı yemekler ve gülen yüzüyle kısa sürede yüz binlerce hayranı oluşan CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, son aylarda hızlı kilo kaybı, hastalık geçirdiği yönünde yorumlandı. Kameralarda her geçen gün daha zayıf halde görülen CZN Burak’ın, “kanser tedavisi gördüğü” iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak CZN Burak tarafından herhangi bir açıklama gelmezken, kanser yorumları, ünlü şefin hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı.

Bilindiği üzere CZN Burak, sadece yemek videolarıyla değil uluslararası düzeyde yaptığı yardım faaliyetleriyle de farkını göstermişti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL