GENEL SAĞLIK YEREL HABERLER

DEFNE HASTANESİ’NDE AZARLAYAN DOKTOR SKANDALI!

3 ay önce hizmete açılan Defne İlçe Devlet Hastanesi’ne giden hastaların son günlerde doktorlardan şikayetçi olması kafalarda soru işareti oluşturdu. Depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay’da, şehir hastanesi de ağır..

DEFNE HASTANESİ’NDE AZARLAYAN DOKTOR SKANDALI!

3 ay önce hizmete açılan Defne İlçe Devlet Hastanesi’ne giden hastaların son günlerde doktorlardan şikayetçi olması kafalarda soru işareti oluşturdu.

Depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay’da, şehir hastanesi de ağır hasar aldı. Depremin ardından yapımına başlayan 60 günde tamamlanan Defne İlçe Devlet Hastanesi ise 3 aydır bölgede hizmet veren başlıca hastane olarak dikkat çekiyor.

Fakat son günlerde hastaneye giden çok sayıda vatandaş aynı şikayetle tarafımıza ulaştı.

Son olarak bugün sabah saatlerinde randevulu olarak Kadın Doğum Polikliniğine giden S.B. isimli hasta, geçen hafta verdiği kan ve tahliller sonrası, tahlil sonuçlarını öğrenmek için Kadın Doğum Uzmanı Dr. C.M.’nin gitti.

Sonuçlarını soran hastanın iddiasına göre, Dr. C.M., “Geçen hafta hangi doktora gittiyseniz, şimdi de o doktora gidin” diyerek hastayı kovdu.

Derdini anlatmaya çalışan hasta ise “Geçen haftaki doktor yok, o yüzden size geldim” dese de Miçioğulları’nın “Beni ilgilendirmez” dediği öne sürüldü.

Hastanın durumu CİMER’e taşıdığı, Sağlık İl Müdürlüğüne de dilekçe vereceği öğrenildi.

Hty Haber olarak, buradan tüm doktorlarımıza sesleniyoruz; “Sağlık çalışanları bizim için kıymetlidir. Fakat haksız şekilde vatandaşın mağdur edilmesi kimsenin hakkı değildir. Hastalara karşı daha dikkatli ve nazik olmanızı rica ediyor, şehirde böyle haberler yapmak istemiyoruz. Bu şehri güzel haberlerle analım..”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL