SİYASET

Depremzede Hataylılar, Başkan Savaş’ı Bağrına Bastı

Deprem sürecinde şehri terk etmeyen Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, depremzedeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Şehir genelinde bulunan çadırkent ve konteyner kentlere ziyaretlerde bulunan Başkan Savaş, burada..

Depremzede Hataylılar, Başkan Savaş’ı Bağrına Bastı

Deprem sürecinde şehri terk etmeyen Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, depremzedeleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Şehir genelinde bulunan çadırkent ve konteyner kentlere ziyaretlerde bulunan Başkan Savaş, burada vatandaşların dertlerine derman olmaya çalışıyor.

Depremzedelerin yaralarını sarmak için tüm imkanlarını seferber eden Başkan Savaş, Hatay’ın yeniden hep birlikte inşa edeceklerini söyledi.

Şehirdeki seçilmiş yada seçilecek olan siyasilerin daha gitmeye cesaret etmediği çadır ve konteyner kentlere ziyaretlerde bulunan Savaş, bu bölgelerde yoğun ilgiyle karşılanıyor.

Şehrin yeniden ayağa kalkacağına inandıklarını aktaran depremzede Hataylılar, zorlu zamanlara rağmen yapılan hizmetlerden dolayı Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler.

Siyasilerin ihmal ettiği çadır ve konteyner kentleri de ziyaret eden Başkan Savaş, kısa zamanda çok yol kaydettiklerini, şehrin yapılanması için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL