EĞİTİM

DESTAN AKADEMİ FARK YARATIYOR!

Dil eğitimi ve mesleki eğitim programları olmak üzere toplamda 250 dalda sertifika imkânı sağlayan ve bünyesinde danışmanlık hizmetini de bulunduran Destanakademi.com alanında fark yaratmaya devam ediyor. Avrupa’da üniversite eğitimi almak..

DESTAN AKADEMİ FARK YARATIYOR!

Dil eğitimi ve mesleki eğitim programları olmak üzere toplamda 250 dalda sertifika imkânı sağlayan ve bünyesinde danışmanlık hizmetini de bulunduran Destanakademi.com alanında fark yaratmaya devam ediyor. Avrupa’da üniversite eğitimi almak isteyen Türk vatandaşlarına ve Türkiye’de üniversite okumak isteyen yabancı uyruklulara danışmanlık hizmeti veren Destan Akademi ve Alravvad Eğitim Danışmanlığı, E-Devlet onaylı üniversite sertifikalarıyla da dil eğitimi almak isteyenlerin ve mesleğinde uzmanlaşmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.


1xbet
“ÜNİVERSİTE BEKLENTİLERİNİZ HAYAL OLARAK KALMASIN”
1xbet зеркало
Destanakademi.com ve Alravvad Eğitim Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Genç önderliğinde başarılı çalışmalarını sürdüren Destan Akademi ve Alravvad Eğitim Danışmanlığı, üniversite hedefi olan öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Türk ve yabancı uyruklu öğrencilerin tercih süreçlerinde yanlarında olduklarını aktaran Başkan Genç, “Bünyemizde bulunan Alravvad Eğitim Danışmanlığı ile Türk ve yabancı uyruklu öğrencilerimizin tercih süreçlerinde yanlarında oluyor. Uzman kadromuz ile öğrencilerimizin en doğru tercihleri yapmasını sağlıyor, onlara güzel bir gelecek hazırlıyoruz” dedi.

“HATAY’DA E-DEVLET ONAYLI SERTİFİKA VEREN TEK KURUMUZ”

Hatay’da bir ilki gerçekleştirdiklerini de aktaran Başkan Genç, “Bünyemizde bulunan 250 farklı dalda sertifika imkânı ile Hatay’da bir ilki gerçekleştiren eğitim kurumuyuz. E-Devlet onaylı üniversite sertifikası veren tek kurum olmamız ile birlikte dil eğitimi, mesleki eğitim sertifikaları imkânı sağlıyoruz. Uzman kadromuz ile online ders vererek, kursiyerlerimize alabilecekleri en sağlıklı eğitimi sağlıyoruz. İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi, İstanbul Esenyurt Üniversitesi, Kıbrıs Rauf Denktaş Üniversitesi ve Kıbrıs Amerikan Üniversitesi ile protokollerimiz bulunmakta olup, eğitim kurumumuzda en kaliteli eğitim hizmetini kursiyerlerimize sunuyoruz” şeklinde konuştu.

“TÖMER SINAVLARININ DA HATAY’DAKİ TEK ADRESİ”

Diğer yandan yabancı uyruklu öğrencilerin girdiği TÖMER (Türkçe Yeterlilik 3) Sınavlarının da sadece Hatay’da yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Genç, “Alravvad Eğitim Danışmanlığı olarak, Hatay’da TÖMER sınavlarını yapan tek kurum olarak, ilimizdeki insanlara hizmet veriyoruz. Bizlere 0326 214 1515 numaralı sabit hatla ulaşabilir yada Cebrail Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Lise Sokak üzerinde bulunan kurumumuza ziyaret gerçekleştirebilirsiniz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL