SPOR

“HAKEMLER BİRAZ DİKKAT ETMELİ!”

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 1-0 galip geldikleri Kasımpaşa maçının ardından konuştu. Cristian Atsu’nun emeklerinin karşılığını aldığını kaydeden Demirel, “Atsu geldiğimizden beri çok çalıştı, sakatlığı atlattı ve sonra yeniden..

“HAKEMLER BİRAZ DİKKAT ETMELİ!”

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 1-0 galip geldikleri Kasımpaşa maçının ardından konuştu.
Cristian Atsu’nun emeklerinin karşılığını aldığını kaydeden Demirel, “Atsu geldiğimizden beri çok çalıştı, sakatlığı atlattı ve sonra yeniden sakatlandı. Ama şuan hazır olduğunu ve oynamayı çok istediğini bize bugün kadar gösterdi. Hatta son hafta bir görüşmemiz oldu. Hocam ben oynamak istiyorum, oynamazsam da gitmek istiyorum demişti. Burada kaldı ve bugün golünü attı” dedi.
Transfer konusuna da değinen Demirel, “Transfer kolay bir iş değil. Hem maddi anlamda hem manevi anlamda. Ben istediğim yerlere ve mevkilere istediğim oyuncuları söylüyorum, kulüp oyuncularla görüşüyor ama inanır mısınız görüştüğümüz oyunculardan her gün farklı istekler geliyor. Şurada transferde 3 günümüz kaldı, elimizden geldiğince oyuncu getirmeye çalışacağız” diye konuştu.
Hakemler konusunda da konuşan Demirel, “Hakemlere çok saygı duyuyorum. Bende hata yapabiliyorum ama hakemler biraz daha dikkat etmeliler. Bir takımın teknik adamı altı dakika verilen süreye itiraz ediyorsa ve buraya konuk olarak gelen teknik adam yine aynı şekilde uzatıldığına itiraz ediyorsa demek ki burada bir yanlış var. Doğru bir tanedir arkadaşlar. Geçen hafta Gaziantep maçında 1-0 öndeyiz, Bertuğ’un beline basıyorlar. Çocuğun beli şuan mosmor. Belki de ben bugün bu yüzden ilk 11 oynatamadım çocuğu. Rakibe kırmızı kart vermiyor, belki de şuan o maç farklı olabilirdi” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL