SİYASET

Mehmet Sorar’dan Altınözü Ziyaretleri

Memleket Partisi Hatay 1’inci sıra Milletvekili adayı Mehmet Sorar, Hatay’ı karış karış gezmeye, memleketi ihya edecek projelerini vatandaşlara aktarmaya devam ediyor. Sorar, son olarak Altınözü ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Hatay’ın depremden..

Mehmet Sorar’dan Altınözü Ziyaretleri

Memleket Partisi Hatay 1’inci sıra Milletvekili adayı Mehmet Sorar, Hatay’ı karış karış gezmeye, memleketi ihya edecek projelerini vatandaşlara aktarmaya devam ediyor. Sorar, son olarak Altınözü ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Hatay’ın depremden diğer ilçelere göre nispeten daha az etkilenen ilçelerinden olan Altınözü’ne akın eden vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Sorar, Memleket Partisi’nin hedefinin tüm vatandaşların mutluluğu olduğunu kaydetti.
“HATAY’I MEMLEKET PARTİSİ KADROLARI AYAĞA KALDIRACAK”
Memleket Partisi’nin her alanda yetişmiş kadrolarıyla Hatay’ı ayağa kaldıracağını belirten Sorar, Altınözü’nü sokak sokak gezerek her vatandaşa ulaştı. Sorunlarını dinlediği vatandaşları Memleket Partisi’nin projeleriyle bilgilendiren Sorar, 14 Mayıs seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi.
ALTINÖZÜ’NDE SORAR’A İLGİ BÜYÜYOR
21 yıldır ülkeyi yöneten siyasi iradenin Altınözü’ne yeterince değer katamadığını belirten Altınözülü vatandaşlar, Sorar’ın projelerinin Hatay’a ve Altınözü’ne değer katacağına inandıklarını belirttiler. Atatürkçü çizgide olan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin siyaset dilinin ülkeyi kurtarabileceğini belirten vatandaşlar da Sorar’ın yetkinliği ile Hatay’ın vekili olabileceğini kaydettiler.
SORAR’DAN ALTINÖZÜ’NE SÖZ
Memleket Partisi Hatay Milletvekili adayı Mehmet Sorar, sorunlarını dinlediği vatandaşlara çözüm sözü vererek, istihdam oluşturarak işsizliği ve dar gelir ifadesini ortadan kaldıracaklarını, vatandaşları refaha kavuşturacaklarını belirtti. Milletvekili adayı Sorar, kendisine ilgi gösteren tüm vatandaşlara teşekkür ederek, Memleket’in ışığının Altınözü’nde de yandığını belirtti.

#MehmetSorar #MemleketPartisi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL