SİYASET

Milletvekili Adayı Sorar: “Cennet Vatanımızı Yeniden Tarım Ülkesi Yapacağız “

Memleket Partisi Hatay 1’inci sıra milletvekili adayı Doç. Dr. Mehmet Sorar, Türkiye’nin tarım cenneti bir ülke olduğuna değinerek, yeniden tarım ülkesi olacaklarını söyledi. Tarım yapılanması için üniversitelerin ziraat fakültelerini daha..

Milletvekili Adayı Sorar: “Cennet Vatanımızı Yeniden Tarım Ülkesi Yapacağız “

Memleket Partisi Hatay 1’inci sıra milletvekili adayı Doç. Dr. Mehmet Sorar, Türkiye’nin tarım cenneti bir ülke olduğuna değinerek, yeniden tarım ülkesi olacaklarını söyledi.

Tarım yapılanması için üniversitelerin ziraat fakültelerini daha etkin hale getireceklerini ve modern tarımla da çorak topraklara yeniden hayat vereceklerini ifade eden Mehmet Sorar, “İstikrarlı tarım politikaları ile Türkiye’yi yeniden tarım ülkesi yapacağız. Ziraat fakültelerini daha etkin halen getireceğiz. Vatandaşımızı toprak ve tohum verimliliği ile ilgili bilgilendireceğiz. Çoraklaşan tarım arazilerini modern tarım yöntemlerini kullanarak verimli hale getireceğiz. Gençlerimizi tarım üretimine katılmaya teşvik edeceğiz. Sürdürülebilir tarım politikaları ile Ar-Ge faaliyetlerini hayata geçireceğiz. Kooperatifleri destekleyeceğiz, çiftçimizin bilim ve teknoloji ışığında, doğru ürün, doğru ekim planı ile üretim yapmasını sağlayacağız.” dedi.

Sorar, ülkenin tarım potansiyelini kullanarak, kalkınmaya ciddi oranda destek vereceklerini de sözlerine ekledi.

#MemleketPartisi #MehmetSorar #Hatay

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL