SİYASET

Milletvekili adayı Sorar, Şehit emanetlerinin yanında

Memleket Partisi Hatay 1’inci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Sorar, Erzin temasları kapsamında şehitlerin Türk milletine emanet ettikleri ailelerini ziyaret etti. Hatay’ın 15 ilçesinde her ziyaretinde yoğun ilgi ile..

Milletvekili adayı Sorar, Şehit emanetlerinin yanında

Memleket Partisi Hatay 1’inci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Sorar, Erzin temasları kapsamında şehitlerin Türk milletine emanet ettikleri ailelerini ziyaret etti.

Hatay’ın 15 ilçesinde her ziyaretinde yoğun ilgi ile karşılaşan Sorar, bu sefer yalnızca şehit ailelerini dinleyerek istek ve şikayetlerini not aldı. Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin büyük önem verdiği şehit ailelerine İnce’nin selamlarını da ileten Milletvekili adayı Sorar, şehit ailelerinin her zaman milletimizin baştacı olduğunu kaydetti.

ŞEHİTLERİMİZ MİLLETİMİZİN KALBİNE GÖMÜLDÜ

Erzin’de vatan uğruna şehit düşen aileleri ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Sorar, geride kalan yıllarda şehit ailelerine sorunlar yaşatıldı. Hakları verilmeyen şehitlerimizin aileleri mağdur edildi. Buralar siyaset yapılacak yerler değil. Ancak şehit ailelerimizin bazı sorunlarının olduğunu biliyoruz. Onlar hiç merak etmesinler. Memleket Partisi iktidarında herkesin sorunlarının olduğu gibi şehit ailelerimizin de sorunları çözülecektir. Bizleri hanelerinde büyük nezaketle ağırlayarak sohbetlerine ortak eden tüm şehit ailelerimize teşekkür ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

#MemleketPartisi #Erzin #MehmetSorar

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL