SİYASET

YEŞİLDAL, MULLAOĞLU VE ZAN’IN İDDİALARINI YALANLADI

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu ve eski futbolcu Gökhan Zan’ın “Kayıtsız seçmen” iddialarını yalanladı. “SERVET BEYE DÜŞEN BU HATAYI DÜZELTMEKTİR!” Adem Yeşildal, yaptığı açıklamada,..

YEŞİLDAL, MULLAOĞLU VE ZAN’IN İDDİALARINI YALANLADI

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu ve eski futbolcu Gökhan Zan’ın “Kayıtsız seçmen” iddialarını yalanladı.

“SERVET BEYE DÜŞEN BU HATAYI DÜZELTMEKTİR!”

Adem Yeşildal, yaptığı açıklamada, “Hiç kimsenin yanlış bilgilerle kafalarda soru işareti oluşturmaya ve toplumsal barışımızı zedelemeye hakkı yoktur. Sözü edilen seçmenler Afet nedeniyle İl dışından gelerek Samandağ halkının yaralarını saran güvenlik güçleridir. Adres ise İlçe Emniyet müdürlüğü binasıdır. El birliğiyle yaraların sarılmaya çalışıldığı bu günlerde iyice araştırılmadan yapılan bu açıklama yakışmamıştır. Servet beye düşen bu hatayı düzeltmektir” dedi.

“VEKİLİNİZ ŞEFİK BEYE SORSAYDIN CEVABINI O VERİRDİ!”

Gökhan Zan’a da, Servet Mullaoğlu’na verdiği cevap üzerinden açıklamada bulunan Yeşildal, “Sevgili Gökhan Zan, keşke biraz araştırsaydın, hiç değilse aynı partiden seçilen Şefik beye sorsaydın eminim o sana doğru bilgiyi verirdi. Zira yanlış bilgiyle seçmenin kafasında soru işareti oluşturmak kimseye fayda sağlamaz, sana da yakışmaz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL