KÜLTÜR SANAT MAGAZİN

Zuhal Topal Hatay’da Mutfak Hünerlerini Sergiledi

Ünlü sanatçı ve program sunucusu Zuhal Topal, Hatay’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Son olarak Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapan Zuhal Topal, çekimler için programının sıradaki adresi olan Gastronomi..

Zuhal Topal Hatay’da Mutfak Hünerlerini Sergiledi

Ünlü sanatçı ve program sunucusu Zuhal Topal, Hatay’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
Son olarak Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapan Zuhal Topal, çekimler için programının sıradaki adresi olan Gastronomi Başkenti Hatay’a geldi. Hatay’a gelmişken, kentin yöresel lezzetlerini tatmak isteyen Zuhal Topal, tarihi Uzun Çarşı’nın yolunu tuttu. Uzun Çarşı’da gezdiği sırada karşılaştığı yoğun ilgi nedeniyle büyük şaşkınlık yaşayan başarılı sanatçı, insanlarla fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi. İşin ehli ustalar tarafından hazırlanan yöresel lezzetleri de tatma imkanı bulan Zuhal Topal, Hatay’ın yemeklerine de, kentin insanlarına da, kentin tarihi ve kültürel değere sahip mekanlarına da hayran kaldı.

Haber: Mehmet BAYRAK

#Hatay #Antakya #UzunÇarşı
@zuhaltopal

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL